ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕΚΤ-ΟΤ

  Αγαπητή (-έ) Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, Αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 θα πραγματοποιηθούν οι ΕΚΛΟΓΕΣ του Σωματείου μας, στα γραφεία της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ. (Βαλτετσίου 25), από τις 07.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ. και περιλαμβάνουν αρχαιρεσίες για: α)   Διοικητικό Συμβούλιο β)   Ελεγκτική Επιτροπή γ)   Εκπροσώπους ΕΚΑ δ)   Εκπροσώπους ΠΟΘΑ ε)   Πειθαρχικό Συμβούλιο

Η στήριξη και η συμμετοχή στις εκλογές της Ένωσης είναι πολύ σημαντική για τη πορεία του Σωματείου μας σε όλες τις εκφάνσεις του συνδικαλιστικού αγώνα για διεκδικήσεις εργασιακές, διεκδικήσεις στη παιδεία, διεκδικήσεις για ένα οπτικοακουστικό χώρο ισάξιο και ισότιμο  με τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Συμμετέχοντας δίνουμε δύναμη στο Σωματείο που ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο τη χρειάζεται.

Όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή μας στις εκλογές, τόσο περισσότερο ισχυροποιούμε τη φωνή μας στη διεκδίκηση των αιτημάτων μας και στα δευτεροβάθμια όργανα.

Για να μπορέσεις να ψηφίσεις πρέπει να έχεις μαζί σου την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ σου ή το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ. Όσοι δεν έχετε εκλογικό βιβλιάριο μπορείτε να προσκομίσετε 2 φωτογραφίες στη Γραμματεία της Ένωσης για την έκδοσή του.

Συναδελφικά, Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ.